KK Dubrava

VISOK PORAZ KADETA DUBRAVE

Nakon poraza od Dubrovnika u petak kadeti Dubrave su i u drugom domaćem susretu Jedinstvene lige doživjeli poraz. Uvjerljivu pobjedu upisao je Split koji je slavio 123:73. Već nakon prve četvrtine bilo je jasno da će Splićani upisati i drugu gostujuću pobjedu. Prednost u visini i brzini momčad Srđana Subotića koristila je objeručke i već do poluvremena ubacila 60 poena. Posebno uvjerljivi gosti su bili u trećoj četvrtini koju su dobili 37:14.

Šest igrača Splita izdvojilo se po učinku, a najefikasniji su bili Stipe Omrčen (19), Ivan Perasović (17), a Roko Gizdavčić i Viktor Šarić su dodali po 16. Kod Dubrave koja je imala 22 izgubljene lopte i 23 skoka manje bolji od ostalih Roman Čimbur (16), Valentin Kos (12), a Marin Sinčić i Jan Grabovac su dodali po 10.

Statistika utakmice


Trener Dubrave Srećko Medvedec ističe da je puno više očekivao od utakmice protiv Dubrovnika ” U tu utakmicu nismo ušli na pravi način. Rekao bih čak da smo ih i podcjenili. Kasnije nam se teško bilo vratiti. Protiv Splita smo znali da će biti teško, ali mora se znati da mi igramo bez jedina naša dva visoka igrača i kada se oni vrate na parket mislim da će biti puno lakše.  Slijedećeg vikenda dočekujemo Slavonski Brod koji je isto tako agresivna momčad na vanjskim pozicijama što nama sigurno neće odgovarati i ta utakmica će biti puno teža nego što mnogi misle. Moramo se skupiti i pokušati dobiti tu utakmicu.”

Trener Splita Srđan Subotić može biti itekako zadovoljan s dvije startne pobjede ” Nismo znali na ovim gostovanjima što na očekuje, a i ja sam novi trener. Protiv Dubrave smo željeli bolje odigrati nego jučer u Rijeci. Od nas su se očekivale pobjede u ove prve dvije utakmice, a mene kao trenera može veseliti naprdak u igri’‘.

You must be logged in to post a comment Login