KK Dubrava

Raspored i rezultati U12 PH (Ž) 2015.

FINALE (16:15)

[matches league_id=28 group=finale]

ZA 3. MJESTO (13:30)

[matches league_id=28 group=za3]


[matches league_id=28 group=polu]
[matches league_id=28 group=cetvrt]
[matches league_id=28 group=912]
[matches league_id=28 group=1315]

Po skupinama


[matches league_id=28 group=A][standings league_id=28 group=A template=nolink]
[matches league_id=28 group=B][standings league_id=28 group=B template=nolink]
[matches league_id=28 group=C][standings league_id=28 group=C template=nolink]
[matches league_id=28 group=D][standings league_id=28 group=D template=nolink]

SUSTAV NATJECANJA

1. U grupama se igra jednokružno (3 utakmice svaka ekipa), osim u skupini A gdje ekipe imaju po dvije utakmice
2. ŽKK Tomislav (Bosna i Hercegovina) na prvenstvu nastupa u statusu ekipe koja će nastupiti izvan konkurencije i neće moći igrati u završnici prvenstva (četvrtfinale, polufinale, finale). Rezultati ekipa iz Hrvatske protiv ŽKK Tomislav službeno će se voditi, a za konačni poredak u skupini s tri prvoplasirane ekipe iz Hrvatske najvažnija će biti međusobni susreti.  Prve dvije ekipe iz svake grupe nastavljaju prvenstvo u borbi za plasman od 1. – 8.mjesta. Trećeplasirane ekipe nastavljaju prvenstvo u borbi za plasma od 9. – 12.mjesta, dok će četvrtoplasirane ekipe zajedno s ŽKK Tomislav igrati za poredak od 13- 15.mjesta. Poredak ekipa od 5. – 8.mjesta određuje se prema broju odigranih utakmica (pobjeda, koš razlika).
3. Poredak ekipa od 9. -12.mjesta određuje se prema broju odigranih utakmica (pobjeda, koš razlika).
4. Poredak ekipa od 13. – 15.mjesta određuje se prema broju odigranih utakmica (pobjeda, koš razlika)

OSNOVNA PRAVILA

1. Utakmice se igraju (4X7 min) , a finale (4X8 min)
2. Odmor između četvrtina je 1.min, a između 2. i 3. četvrtine 3.minute.
3. Utakmice se igraju ženskim loptama Spalding (veličina 6).
4. Dopušten je po 1 Time out u svakoj od prve 3 četvrtine (s tim da nema prenošenja Time outa iz četvrtine u četvrtinu), te 2 u četvrtoj četvrtini.
5. Igra se sustavom passarela-10 igračica mora nastupiti u prve 3 četvrtine-dopuštene su izmjene, ali se računa kao da je igračica igrala cijelu četvrtinu – ukoliko ekipa ili trener to ne učini, gubi se utakmica 20:0 b.b.
6. U slučaju neriješenog rezultata, igra se produžetak od 3 minute.
7. Slobodna bacanja se izvode 50 cm bliže.
8. Zabranjeno je igranje zonske obrane (kazna : opomena, a zatim Tehnička pogreška treneru, a u ponovljenom slučaju, dakle treći puta na utakmici, trener će biti Isključen).
9. Dopušten je nastup 14 igračica koji moraju biti prijavljeni u zapisnik na prvoj utakmici i nakon toga nema više naknadnog prijavljivanja igračica.
10. Bonus je nakon 4 osobne pogreške.

POSEBNO PRIOPĆENJE

1. Zbog velikog broj sudionika (39 muških i 15 ženskih ekipa) molimo Vas da obratite pažnju na ponašanje djece unutar i oko dvorana u kojima se odigrava prvenstvo. Svako nedolično ponašanje pojedinca ili ekipe bit će kažnjeno od strane povjerenika HKS-a i voditelja natjecanja.
2. Kod dolaska u dvoranu ekipe odlaze u svlačionice za koje se neće izdavati ključevi, a molimo trenere momčadi da obavijeste djecu da vrijedne stvari (mobiteli, novci) ne ostavljaju u svlačionici.
3. Ekipa je dužna najkasnije 15 minuta prije službenog zakazanog termina početka susreta doći u dvoranu, a trener treba imati pripremljenu listu s popisom igračica s brojevima na dresovima.
4. Kod odabira boje dresova služite se službenim rasporedom gdje domaći klub ima svjetli dres, a gosti tamni. U dogovoru s trenerom suparničke ekipe možete dogovoriti boje dresova.
5. U slučaju bilo kakve ozljede djece na utakmici ili prilikom zagrijavanja u dvorani će biti dežurni liječnik, pa Vas molimo da se obratite liječniku.
6. Sve utakmice XIII. Otvorenog PH za djevojčice do 12.godina bit će iscrpno praćene na web stranici KK Dubrava, www.kkdubrava.hr uz live statistiku svih utakmica.