KK Dubrava

Raspored i rezultati U12 PH (M) 2015.


–>>STATISTIKA UTAKMICE[matches league_id=29 group=finale]
–>>STATISTIKA UTAKMICE[matches league_id=29 group=za3]
POLUFINALE

[matches league_id=29 group=polufinale]

1/4 finala

[matches league_id=29 group=cetvrt]

1/8 finala

[matches league_id=29 group=osmina]

Po skupinama

[matches league_id=27 group=A][standings league_id=27 group=A template=nolink]
[matches league_id=27 group=B][standings league_id=27 group=B template=nolink]
[matches league_id=27 group=C][standings league_id=27 group=C template=nolink]
[matches league_id=27 group=D][standings league_id=27 group=D template=nolink]
[matches league_id=27 group=E][standings league_id=27 group=E template=nolink]
[matches league_id=27 group=F][standings league_id=27 group=F template=nolink]
[matches league_id=27 group=G][standings league_id=27 group=G template=nolink]
[matches league_id=27 group=H][standings league_id=27 group=H template=nolink]

SUSTAV NATJECANJA

1. U prvom krugu prvenstva igra se jednokružno (5. kola), odnosno (4.kola) u skupini gdje se nalaze 4 kluba
2. Dvije najbolje momčadi iz svake skupine izborit će nastavak prvenstva u borbi od 1. – 16.mjesta, dok je za ostale momčadi prvenstvo završeno, a poredak od 17. – 39.mjesta odredit će po principu (broj pobjeda, koš razlika)
3. U borbi od 1. – 16.mjesta prvenstvo se nastavlja po nokaut sistemu na ispadanje.
4. Momčadi koje budu poražene u utakmicama osmine finala završavaju svoj nastup na prvenstvu, dok će pobjednici nastupiti u četvrtfinalu. (za poražene momčadi poredak od 9. 16.mjesta) će se odrediti na način broj pobjeda, koš razlika.
5. Momčadi koje budu poražene u četvrtfinalu završit će svoj nastup na prvenstvu i njihov poredak od 5. – 8. mjesta također će se odrediti prema principu broj pobjeda, koš razlika.
6. Minimalni broj utakmica za momčad na prvenstvu je četiri (4), izuzev skupine u kojoj se nalaze četiri momčadi (3), a maksimalni osam (8).

OSNOVNA PRAVILA

1. Utakmice se igraju (4X7 min) , a finale (4X8 min)
2. Odmor između četvrtina je 1.min, a između 2. i 3. četvrtine 3.minute.
3. Dopušten je po 1 Time out u svakoj od prve 3 četvrtine (s tim da nema prenošenja Time outa iz četvrtine u četvrtinu), te 2 u četvrtoj četvrtini.
4. Utakmice se igraju loptama Spalding (7)
5. Igra se sustavom passarela-10 igrača mora nastupiti u prve 3 četvrtine-dopuštene su izmjene, ali se računa kao da je igrač igrao cijelu četvrtinu – ukoliko ekipa ili trener to ne učini, gubi se utakmica 20:0 b.b.
6. U slučaju neriješenog rezultata, igra se produžetak od 3 minute.
7. Slobodna bacanja se izvode 50 cm bliže.
8. Zabranjeno je igranje zonske obrane (kazna : opomena, a zatim Tehnička pogreška treneru, a u ponovljenom slučaju, dakle treći puta na utakmici, trener će biti Isključen).
9. Dopušten je nastup 14 igrača koji moraju biti prijavljeni u zapisnik na prvoj utakmici i nakon toga nema više naknadnog prijavljivanja igrača.
10. Bonus je nakon 4 osobne pogreške.

POSEBNO PRIOPĆENJE

1. Zbog velikog broj sudionika (39 muških i 15 ženskih ekipa) molimo Vas da obratite pažnju na ponašanje djece unutar i oko dvorana u kojima se odigrava prvenstvo. Svako nedolično ponašanje pojedinca ili momčadi bit će kažnjeno od strane povjerenika HKS-a i voditelja natjecanja.
2. Kod dolaska u dvoranu momčadi odlaze u svlačionice za koje se neće izdavati ključevi, a molimo trenere momčadi da obavijeste djecu da vrijedne stvari (mobiteli, novci) ne ostavljaju u svlačionici.
3. Momčad je dužna najkasnije 15 minuta prije službenog zakazanog termina početka susreta doći u dvoranu, a trener treba imati pripremljenu listu s popisom igrača s brojevima na dresovima.
4. Kod odabira boje dresova služite se službenim rasporedom gdje domaći klub ima svjetli dres, a gosti tamni. U dogovoru s trenerom suparničke momčadi možete dogovoriti boje dresova.
5. U slučaju bilo kakve ozljede djece na utakmici ili prilikom zagrijavanja u dvorani će biti dežurni liječnik, pa Vas molimo da se obratite liječniku.
6. Sve utakmice XIII. Otvorenog PH za dječake do 12.godina bit će iscrpno praćene na web stranici KK Dubrava, www.kkdubrava.hr uz live statistiku svih utakmica.