KK Dubrava

Bašić ”Sve momčadi na turniru su odlične”….

U subotu i nedjelju u SD Dubrava održava se jaki seniorski turnir ”Dubrava kup 2018” koji će uz domaćina Dubravu okupiti Cibonu, Cedevitu i GKK Šibenik. Za najavu turnira obratili smo se košarkaši Šibenika Domagoju Bašiću koji je i sam nosio dres Dubrave od kraja 2009.godine do ljeta 2011.godine i nesretnog ispadanja u A 2 ligu ”Kroz sve ove sezone koje sam nakon toga proveo u Zaboku i Šibeniku uvijek se toga prisjetim kao teškog trenutka u karijeri. Imali sm mladu momčad s Darijom Šarićem i Mislavom Brzojom, a od nas iskusnijih bili smo Tomislav Čuljak i ja. Nerado se toga sjećam, a u Dubravi smo imali zadnju loptu za ostanak u ligi. U svemu tome Dubrava mi je uvijek u lijepom sjećanju, i kao kvart i kao klub pa sam poslije utakmica znao često ostati u druženju s prijateljima i suigračima. Vjerujem da će se Dubrava ubrzo vratiti tamo gdje i pripada, a to je u najviši rang naše košarke”…kaže Domagoj na početku razgovora koji je već šest punih sezona članom Šibenika ”Prošao sam ovdje puno lijepih sezona, a svaka na svoj način. Od ulaska iz druge u prvu ligu, do osvajanja prvog mjesta prije dvije godine u regularnom dijelu. Šibenik  je stalno u vrhu i grad voli košarku i to je ono što me posebno čini sretnim”

Domagoj Bašić u dresu Dubrave u sezoni 2010/2011

Šibenčani na turnir dolaze s novim trenerom Mirom Jurićem i nizom mladih igrača ”Ove godine proračun je nešto smanjen i odlučeno je još veću prigodu dati mladim igračima, a Šibenik ima zaista dosta talentiranih mladih igrača. Pristigli su nam Junaković i Vuko i možda stigne još neki iskusniji igrač do početka sezone. Miro Jurić je uvijek bio uz stožer i radio veliki posao, a sada je dobio priliku i samostalno voditi momčad i sigurno je da ima kvalitetu za poziciju šefa struke”

RASPORED TURNIRA:

Subota, 15.09.2018. (SD Dubrava)

17.00  Dubrava – Cibona
19.00  Cedevita – Šibenik

Nedjelja, 16.09.2018. (SD Dubrava)

15.00  Utakmica za 3.mjesto
17.00  Utakmica za 1.mjesto

U polufinalu turnira suparnik Šibeniku biti će Cedevita koja bi na parket u Dubravi trebala istrčati u sastavu koji će igrati HT Premijer ligu ” Bez obzira u kojem sastavu nastupila Cedevita je favorit, jer uz mlade talentirane igrače ima i nekoliko provjerenih iskusnih igrača. Sve momčadi na turniru su odlične i nama je ovo lijepa provjera uoči sezone te s velikim zadovoljstvo dolazimo u Dubravu”…zaključio je Domagoj razgovor.

You must be logged in to post a comment Login